ASSORTIMENTbekijk ons uitgebreide assortiment

Bij Flowerzz

Door dagelijkse inkoop op de veiling garanderen wij versheid en een ruim assortiment aan bloemen en planten en dat alles tegen scherpe prijzen, zoals u van Flowerzz gewend bent!

 

Bij een boeket hoort een vaas, bij een plant een pot. En wat dacht u van een leuke bijsteker om het geheel af te werken? Aardewerk in allerlei kleuren en maten, glazen vazen van groot tot klein, decoratiemateriaal om het in huis gezelliger te maken, bij ons is het allemaal verkrijgbaar.

 

Leveren aan ondernemers en bedrijven is een belangrijk onderdeel van Flowerzz. Bestellingen kunnen per mail, fax of telefonisch aan ons worden doorgegeven en natuurlijk bieden wij bedrijven de mogelijkheid om op rekening te kopen. Ons abonnement aanbod is bij veel bedrijven in de regio Venlo zeer populair. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

Ook voor een mooi bruidsboeket kunt u bij Flowerzz terecht. Alles is mogelijk: van een watervalboeket, een biedermeier van rozen of een modern boeket. Breng een bezoek aan onze winkel, zodat wij aan de hand van fotomateriaal alle mogelijkheden kunnen laten zien.